Hopp til hovedinnholdet

Venn, forelskelse, sex, flørting

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei jeg ble venn me en fra paralellklassen for ikke så lenge siden. vi flørtet litt på snapchat men var helt normale snakket ikke sammen kjente ikke hverandre i virkeligheten. vi var på fest og da klinte vi litt før når folk la merke til dette ble han bare sur og dytta meg vekk.vi var på fest noen uker senere og da snakket han med meg normalt og klemte meg imens folk så på, etterpå hadde vi sex og der va han så starta.vi ble enig om å ikke si dette til noen.plutselig dagen etter skriver han masse at han e lei seg osv men vil ikke si hva. han sier han ikke er sur på meg og det ikke har noe med meg å gjøre men jeg føler dette forsatt.når jeg spørr svarer han ikke utenom at han tenker og at jeg ikke skal bry meg og gi han oppmerksomhet.kan dette være fordi hab liker noen andre siden han har vert ltt på 2 andre og. han er egentlig veldig snill men plutselig blir han sur lei seg sint osv. har vert noe drama ellers og.hva burde jeg gjøre og sorry for jeg forklarer dårlig jeg er lei meg...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du har funnet en du liker. Jeg finner ingen spørsmål i det du skriver. Men jeg regner med at du vil ha en tilbakemelding. 

Det er vanskelig å vite sikkert hva han gutten føler og tenker om deg. Ut fra det du skriver så virker han litt interessert i deg. Men det er mulig å være forelsket/interessert i flere på en gang. Når han gir deg så ulike signaler om hva han vil, så er det kanskje vanskelig for deg å vite hvordan du skal forholde deg til han.

Kanskje du må vente litt å se om han tar mer initiativ. Ikke finn deg i at han sårer og krenker deg. Du trenger ikke slippe han for nære hvis han ikke viser tydelig hva han vil. Prøv å bli mer kjent med han og la han bli kjent med deg.

Flørt med han og prøv å få han enda mer interessert i deg. Men prøv å tenk at du ikke vil ha en som ikke vil ha deg. Sett grenser for deg selv hvis du opplever at han ofte avviser deg etter at dere har hatt kontakt. Se også vedlagte artikler.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser