Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, og han liker meg tilbake. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

UNNSkyld! Dere sier Nei Til forelskelse spørsmål men denne gutten jeg liker liker meg tilbake og vi begge vet det. Men han er sjenert og jeg! Kan dere hjelpe meg med og finne mange helst over 10 grunner og unnskyldninger til og være sammen med crushet og han uten at du virker desperat elr at det blir kleint? Hadde elsket om dere kunne svart meg så fort så mulig!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Slik jeg forstår spørsmålet ditt er du forelsket i en gutt, og nå vet du at han er forelsket i deg også. Du skriver også at dere begge er sjenerte, og at du er usikker på hvordan du skal gå frem. Jeg tenker du skal ta kontakt, og gjerne flørte litt. Vis at du vil dere skal være mer enn venner, og se hvordan han responderer på det. Ettersom du vet at han liker deg, ligger det jo en trygghet i det. 

En må ofte gå litt ut av komfortsonen i slike situasjoner, men jeg syntes du skal kaste deg ut i det. Jeg legger ved flere artikler som kan hjelpe deg med stort sett alt du lurer på, ta en titt.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ser på en gutt og smiler (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Gutt og jente holder hender (Colourbox.com)

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap