Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor synes gutter det er deilig å ta på pupper og niplene?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei ung! Jg holder på med en gutt. Vi har holdt på en stund ofte når vi bare slapper av sammen og ser på film f.eks. så tar han på puppene mine og niplene. Jeg har egentlig ikke så store pupper siden jeg har hatt spiseforsyrrelser for ikke lenge siden så er veldig slank. Og når jeg sier at jeg er flat så sier han at jeg ikke er flat i det hele tatt. Men uansett, spm mitt er :hvorfor synes gutter det er så deilig å ta på pupper og niplene? Og liker gutter små eller store pupper?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så fint at du skriver til oss!

Jeg har ikke et helt klart svart på spørsmålet ditt, da svaret kan være forskjellig.

Det stemmer nok at mange gutter liker å ta på pupper og nipler. Samtidig kan dette også være veldig individuelt for den enkelte gutt hva han liker.

Mange gutter synes nok pupper er spennende og fristende å ta på, da de er myke og er lett "tilgjengelig" frempå kroppen. Puppene til jenter kommer jo " plutselig" i puberteten, i den tiden man begynner å bli interessert hverandre på en annen måte enn før.

Noen gjør det kanskje fordi de har hørt at puppene og niplene er veldig følsomme hos jenta og at hun vil synes det er deilig.

Dette med hva den enkelte liker av beføling, er ellers viktig at begge parter snakker om sammen. Det kan være store forskjeller på hvilken berøring den enkelte jente og gutt " synes er pirrende og deilig.

Å snakke sammen om det er derfor viktig.

Om gutter liker små eller store pupper er det heller ikke bare ett svar på. Jeg tenker at gutter liker best de puppene som jenta han liker har, samme hvordan de ser ut.

Er han forelsket liker han nok hele jenta, sånn som hun er.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet