Hopp til hovedinnholdet

Sa nei til gutt jeg liker 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har gjort noe som ikke er helt greit.. en fyr likte meg og han spurte om jeg likte han, men egentlig visste jeg ikke helt.. for jeg kom nettopp ut av et forhold. Så det var vanskelig og si. Men jeg sa at jeg også likte han. Og dagen etter så hadde jeg det ikke særlig bra og da svarte jeg ikke på meldingene hans. Så plutselig kom han bare hjem til meg for å se hvordan jeg hadde det. Han la seg ved siden av meg i sengen der jeg gråt. Han bare holdt rundt meg hele dagen og kysset meg på pannen og sa "alt kommer til å bli bra, bare ikke gi opp". Det kom et stort smil fra meg da, når jeg trodde jeg ikke klarte å smile. Det var da jeg skjønte jeg likte han. og så senere spurte han meg om å bli sammen. Og jeg klarte ikke tenke ellernoe! Så sa jeg nei. Jeg vet ikke hvorfor jeg sa nei.. det bare kom ut av munnen min og jeg angret sekundet jeg sa det. Hva skal jeg si til han nå? Nå er det litt klein stemning og han ignorere meg litt..Plis hjelp!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Skjønner at dette er en vanskelig situasjon. Likevel er det egt. bare en ting du kan gjøre, å snakke med han. Si hvordan situasjonen er, slik du har gjort for meg. At du liker han, men at du frøs i øyeblikket og sa det motsatte. I og med at han har spurt deg om å bli sammen og du vet at han liker deg, er det ikke så vanskelig for deg å gjøre det samme. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Å be om unnskyldning

Unnskyld på mobil (ung.no)

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold