Hopp til hovedinnholdet

Flørter han på ekte eller er det bare kødd?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 16 år og jeg har snakket veldig mye med en gutt på snapchat. Jeg fikk snappen hans av venninna mi og vi begynte å snakke veldig mye sammen. Han er dritmorsom og like gammel som meg. Og jeg vet han er ekte fordi vi Factimet forrige søndag, den samtalen varte i nesten tre timer. Vi kødder mye når vi snakker sammen og nå i det siste har vi kalt hverandre kjære, når vi sier natta sier vi enten glad i deg eller ilu som betyr i love you. Og i går snakket vi sammen om kjærester og sånn og så sa han "Jeg kan være kjæresten din jeg", jeg tenker jo han kødder for vi bor et par timer unna hverandre og har aldri møttes før. Så jeg sier "Joa, men du bor ikke i samme by som meg vet du" og da svarer han med et trist fjes. Vi sender forresten røde hjerter ganske mye, og jeg tar det for kødd. Spørsmålet mitt er...Er det noe sannhet i det han sier, eller har jeg rett om at han bare kødder?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (16)

Det høres absolutt ut som denne gutten liker deg! Det kan hende han er usikker på hva du tenker tilbake, og derfor velger han å flørte på en "tullete" måte, slik at det ikke blir kleint om du ikke liker ham tilbake.

Det trenger absolutt ikke være en stopper at dere bor et stykke fra hverandre, men hva du synes om han er ganske viktig. Du sier han er dritmorsom, og det kan hende du ser på det som en kvalitet i en kjæreste, men også kanskje bare som venn. Det er mange venner som sender hverandre hjerter og sier at de er glade i hverandre, men er du redd for at han har fått "feil" inntrykk ville jeg nok trappet det litt ned. Om du liker ham derimot, er det nok bare å kjøre på! 

Kanskje vil han ikke noe mer enn å flørte litt uskyldig, eller kanskje vil han at dere skal bli noe? 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap