Hopp til hovedinnholdet

Sa nei til å bli kjæreste, nå vil jeg si ja!

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Vet ikke helt i hvilken kategori jeg skal sette dette spørsmålet i, men forhåpentligvis er det riktig. Idag hadde jeg besøk av ei venninne og en venn. Venninna mi gikk tidligere, og vennen min er utrolig klein. Han satt seg inntil meg å lurte på om vi skulle bli sammen etterhvert. Jeg som jeg er er ikke så god på å si at jeg liker folk, så jeg sa kanskje, og det fucka alt til fordi nå er jeg veldig lei meg fordi det ble bare rart og han sa at det kanskje ikke var så lurt fordi han ville være med noen som sa ja. Han sa at han trodde han likte meg, men at han ikke visste om det var som venn eller mer. Eller om han bare ville ha kjæreste. Men det ble bare sykt kleint, så han gikk hjem... Hva kan jeg gjøre? Jeg liker han liksom sykt godt, men det er vanskelig å si til folk at jeg liker de. Tror du vi kan prøve på nytt? Tror du jeg kan spørre han om å bli sammen og at han svarer ja? Plis svar fort!!! Skal møte han i morgen igjen sammen med flere folk. Takk på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes gutten bør ha forståelse for at spørsmålet kom brått på deg. Send en melding eller si dette til han. 

Det må være lov å være usikker innimellom, spesielt når ting skjer så raskt. Jeg tror det er fullt mulig å rette det opp :)  

Ta en kikk på artiklene under. Lykke til.

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Nervøs dame (colourbox.com)

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

Les mer

Få hjelp med psykiske vansker på Sidetmedord.no

(Foto: H. Naibaho, Unsplash.com)

Mange synes det er lettere å skrive enn å snakke om det som er vanskelig. Skriv til Sidetmedord.no og få svar fra voksne veiledere eller andre unge om det som er psykisk tungt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap