Hopp til hovedinnholdet

Hun liker meg ikke men hun liker kuken min

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt 13 år og har et litt vanskelig spørsmål! For 4 måneder siden så sa en jente til meg at hun onanerte! Dette sjokerte meg fordi nesten alle av guttene pp trinnet gjorde det men jentene synest det var ekkelt! Hun sa det til meg fordi hun viste at jeg onanerte, også begynte vi og snakke om sex og sånn! Også begynte jeg og bli super forelsket i henne fordi hun onanerte og jeg synest det er en fin ting og gjøre! Men hun er exsen min! Sp det er litt rart og spørre henne! Men så sendte hun meg nudes og jeg sendte tilbake! Men hun liker meg ikke men hun liker kuken min! Hva skal eg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at dere onanerer. Mange ungdommer gjør det og det er en fin måte å bli kjent med kroppen sin på. Det er også fint at dere kan tilfredsstille dere selv hvis dere blir kåte når dere er så unge. Det er vanlig at både gutter og jenter onanerer. Noen onanerer flere ganger hver dag og noen onanerer aldri. Begge deler er helt greit.

Når det gjelder nudes bør du unngå å sende det. I tilfellet bilder av deg kommer på avveie. Send ikke bilder av deg selv naken med ansiktet ditt på samme bilde.

Det er ikke lov å sende nakenbilder av seg selv til andre uten at man vet at den som får bildet synes det er greit. Det er heller ikke lov å dele bilder av andre uten tillatelse fra den som er på bildet. Men den beste måten å unngå trøbbel med nudes er å la være å sende det. Det er hyggelig at du er blitt forelsket. Men ikke la det presse deg til å gjøre noe du angrer på. Jeg tror ikke hun blir mer forelsket i deg om du fortsetter å sende nudes. Sett grenser for deg selv på nett. 

Se andre flørtetips i vedlagte artikkel. Lykke til videre med kjærligheten.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Føler du press om å sende nakenbilder?

Lettkledd på snapchat (colourbox.com)

Å sende nudes kan føles spennende og ganske uskyldig. Kanskje søker du oppmerksomhet og har lyst til å gjøre en annen interessert? Det er likevel lurt å være klar over konsekvensene dette kan ha for deg.

Av Julie, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani