Hopp til hovedinnholdet

gutt på 14 år som har lyst på sex, men ingen liker meg

Gutt 15 år
 

Spørsmål

hei jeg er en gutt på 14 blir 15 og jeg har veldig lyst på sex men ingen liker meg. en gutt på 14 blir 15 og jeg har veldig lyst på sex hva burdet jeg gjøre da har så lyst på det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss!

Du skriver at du har lyst på sex, men at ingen liker deg! Det er helt vanlig at gutter på din alder er nysgjerrig på det som har med sex å gjøre og vil prøve det ut.

Om du tenker å ha sex med en jevnaldrende jente, er det ofte at jenter på denne alderen ikke er klar for sex ennå, men heller bare vil kose og ha en kjæreste å kysse og holde i hånda. At de ike vil ha sex, trenger ikke å bety at de ikke liker deg, men at de er mer forsiktige.

En god måte å bli kjent med kroppen din på, er at du onanerer og blir kjent med deg selv og seksualiteten din på denne måten. Det er trygt for deg og du blir bedre kjent med deg selv. Jeg legger ved noen artikler du kan ha nytte av å lese. Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex