Hopp til hovedinnholdet

Gutt 14 lurer på hvor han kan finne andre homo gutter på sin alder

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har funnet ut at jeg er homofil. Jeg har sagt det til noen av vennene mine osv, men har lyst til å finne andre homofile venner. Uten bruk av fks skeiv ungdom, men heller ved hjelp av omegle, eller andre sosiale medier. Tips? Jeg har også lyst til å finne noen å sende nudes med på min alder, men finner ikke så mange på omegle. Tips til noen andre steder? Jeg er veldig forsiktig, bruker bare Snapchat brukere uten mitt navn, forteller aldri navn eller andre opplysninger, og er kritisk til om personen faktisk er 14. Håper dere har noen tips til hvordan jeg kan få sendt litt nudes, siden porno ikke er verken realistisk (med voksne skuespillere) eller lov med folk på min alder.

Besvart 17.12.2018 18:21
 

Svar
Hei gutt 14

Du skriver at du har funnet ut at du er homofil og at du har sagt det til noen venner. Jeg går ut ifra at vennene dine ikke er skeive selv, siden du nå har lyst til å komme i kontakt med andre homofile på din egen alder.

Det er helt vanlig å ville utforske og eksperimentere litt når man kommer ut. Og det er veldig bra at du er forsiktig med hva du deler på nett og er kritisk til hvem du snakker med. Det er bedre å være forsiktig enn å angre etterpå. Husk at det er ulovlig å dele nakenbilder!

Når det kommer til hvor du kan treffe andre homofile gutter på din alder så finnes det flere steder. Du nevner selv skeiv ungdom, og selv om du kanskje ikke er interessert i å dra på treff og leirer så kan det jo være du treffer noen der som du kan snakke med etterpå? Hvis det er sånn at du ikke har lyst til å treffe dem irl så vet jeg at det finnes en facebookgruppe som heter Skeive Ungdommer 13-25, med medlemmer fra over hele landet. Kanskje du finner noen å snakke med der?

Hvis du trenger noen å snakke med, enten om hvordan du skal komme i kontakt med andre homofile eller om noe helt annet, så er det bare å ta kontakt med oss på Youchat. Chatten er åpen mandager og torsdager fra kl1730-2030. (Vi har stengt nå i julen, men åpner igjen torsdag 3. januar.)

Lykke til!

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Snapchat: yhelseutvalget

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt holder i mobiltelefon i senga (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex