Hopp til hovedinnholdet

Har lyst på kjæreste

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! E e så sinnsykt kosesyk kvær dag. Ikke sex, men bærre ligg inntell en gutt heile dagen. E har aldri vært førælska før og e trur ikke noen e førælska i me heller. Hvis e prøva å snakk mæ en gutt så får e ikke tel og snakka så lavt at bærre e hør da. E veit at dokker ikke veit om noen e førælska i me, men ka ska e gjør. E fant en SYKT kjekk og søt fyr på tiktok. Han ser akkurat ut som da e vil at en kjæreste som e min ska se ut. E syntes nesten ingen gutta e kjækk. E e veldig kræsn. Men han på tiktok e sikkert sånn 18 år og bor i USA. E har han på snap, men alle som følg han har han på snap. Han har svara me på snap før da. Når e tenk på han bi e gla, men e veit jo selvfølgelig at e aldri kommer tel å bi sammen mæ han da. Kvær dag når e kommer heim vil e ha kos. E har en bamse å kos mæ, men da e jo ikke da samme. Den e jo ikke levanes eller kan snakk. E har Sykt løst på kjæreste. E tenka på da kvær dag. Hjelp! Treng svar ikke artikkla. Håpa på SVAR:)bye

Besvart 20.09.2019 18:56
 

Svar
Hei
Jeg skjønner godt at du ønsker deg kjæreste - det gjør de fleste - men det er dessverre ikke noe man bare kan få når man har lyst på det. Det er gjerne mange tilfeldigheter som skal til, og det er ikke bare bare å møte noen man faller pladask for. Men det kommer! Foreløpig må du nok bare fortsette å fantasere, men det er veldig bra at du er åpen for å få deg en kjæreste. Du er nødt til å være åpen for å møte nye folk for å finne noen å forelske deg i. Du må være med på ting, prøve å bli kjent med venner av venner og ikke holde deg hjemme når vennene dine finner på noe sammen med andre. Det er veldig mange som møter kjærligheten gjennom venner!

Når det gjelder det at du er sjenert ovenfor gutter så er det ikke annet å gjøre enn å utfordre seg selv. Det er helt naturlig å synes det er skummelt å snakke med noen man liker eller gutter generelt - man er redd for å si feile ting og dumme seg ut. Men om du ikke gjør det får du aldri sjansen til å bli kjent med personen. Hvis kjemien er der kommer du til å klare å prate med personen etter hvert. Kanskje det kan være lurt å starte i det små - først bare smile til hverandre, så hilse på hverandre, slå av en setning og etter hvert kan man ha en ordentlig samtale. Det er kanskje bedre å si noe dumt enn å ikke si noe i det hele tatt?
 
Det er helt i orden å like en du har sett på tik tok. Det kan være fint å tenke på at ingen gutter er like, og at det kan hende det tar lengre tid før du får deg kjæreste om du sammenligner alle med han?
 
Lykke til:)

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no
Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse