Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten slår opp og så er de sammen. Denne gangen ble hun virkelig såret, gråter og klarer ikke å sove. -Hvorfor gjør han slik hele tiden?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei:-) Jeg har ei bestevennine som er like gammel som meg. Hun hadde en kjærest fra april 08 til litt over september 08 etter hun slo opp har de vært sammen av og på helt til nå. Det er som regel han som slår opp.Når han er ferdig med henne får han å kliner med ei annen. Sånn er det hele tiden. Denne gangen ble hun virkelig såret, gråter og klarer ikke å sove. -Hvorfor gjør han slik hele tiden? - Har du noe tips hva jeg kan si til henne? eller gjøre med henne for å at hun skal føle seg bedre? Hilsen fortvilet bestevenn..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du kan støtte henne nå mens hun har det vondt, og etterhvert fortelle henne hva du tenker. Gjør koselige ting sammen som hun liker. Si at du synes hun bør tenke over om hun bør bli sammen med han igjen, da hun har blitt såret så mange ganger. Det er ikke lett å se dette hvis hun er veldig forelsket i gutten. Får håpe at hun ser at han utnytter henne. Spør hva hun ville gjort om hun så at du opplevde det samme. Det kan være enklere å se andre enn å se sin egen situasjon. Hun er heldig som har en så omsorgsfull venninne.

Ikke godt å si hvorfor gutter og jenter gjør slik. Får håpe han blir litt mer moden med tiden og ser at han sårer andre personer.

Legger ved artikkel under svaret


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelskelse

Det er godt å være hodestups forelsket. Hormonene herjer i kroppen og gjør oss ruset. Naturlig ruset, vel å merke.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg


Quiz: Hva vet du om økonomi?

Hvorfor betaler vi skatt?