Hopp til hovedinnholdet

Hjelp! Vil ta kontakt med noen som bor langt unna, men er redd for avslag.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har sett noen bilder av ei jente som spiller fotball. Jeg vet hva hun heter og hvor hun bor. Egentlig, har jeg veldig lyst å bli kjent med henne. Hun bor ikke i samme byen hvor jeg bor, hun bor 2 timer unna min by. Jeg tenkte å sende henme et forespørsel på Instagram eller SC men jeg er redd for at hun nekter det eller ikke vil bli kjent med meg. Har dere noen forslag?

Besvart 29.10.2019 20:35
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du har sett noen bilder av en jente som spiller fotball, og du har lyst til å sende hun en forespørsel på Instagram eller Snapchat for å bli bedre kjent. Men du er redd for at hun nekter eller ikke vil bli kjent med deg, og du lurer nå på om vi har noen forslag til hvordan du skal gå frem med dette.

Jeg synes det er kjempe kult at du tenker å ta kontakt med denne jenta, men jeg tror nok det er noen fremgangsmåter som er lurere enn andre. For eksempel tror jeg nok ikke det er lurt å si at du vet hvem hun er og hvor hun bor i første omgang. Dette kan gi et dårlig inntrykk, som kanskje peker mot at du forfølger henne eller slikt. Dette gjør du nok ikke, men du vil ikke gi det inntrykket heller. 

Videre er det kanskje best å ta kontakt først på instagram? Der er man kanskje mer "offentlig", og da kan du også direkte kommentere på bildene hennes, om du ønsker det. Da er det nok lettere å si at hun er veldig pen eller søt, som ofte er en fin åpningslinje. Derimot burde du nok ikke være veldig grov, eller altfor spesifikk, men du kan gi et fint kompliment så hun kanskje føler seg litt bra.

I meldingen(e) dere sender burde du prøve å være deg selv så mye som mulig, og prøv å vær genuin og hyggelig og vis det over meldingene du sender. Det viktigste er jo at hun liker den du er, ikke at hun liker en overdreven versjon av deg selv. Så det viktigste er at du prøver, og at du prøver å være deg selv samtidig! 

Jeg tror nok dette ordner seg helt fint. Om hun ikke svarer med en gang er det lov å prøve på Snapchat, men se det an litt og ikke mist troa! Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ekteskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ekteskap