Hopp til hovedinnholdet

Er på utveksling 1 år i Florida. Tips til aktiviteter fra jul til sommeren

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er på utveksling i Florida, USA Jeg har vært her siden august og føler at det holder for meg å være her til jul. Alle vennene fra andre land drar hjem etter juletiden, mens jeg er den eneste som skal være her hele året. Føler at 6 måneder holder og at det kommer til å bli kjedelig helt til Juni. Etter januar er fotballsesongen ferdig og da føler jeg at det blir kjedelig. Hvis noen har noen tips til hvordan jeg kan glede meg til det siste halvåret eller annet tips til hva jeg kan gjøre så setter jeg veldig stor pris på det. Føler at hvis jeg dra hjem i juletiden at jeg skuffer alle rundt meg, så vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre.

Besvart 01.11.2019 13:01
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. 
Hva med å ta et ekstra kurs i et fag du finner interessant uten å tenke på hvor mye nytte du vil ha av det i en eventuelt jobb senere. Det er og flere frivillige organisasjoner du kan søke opp og se om det er noe du vil engasjere deg i.  

Oppsøke Sjømannskirken og se om det er behov for dine kunnskaper der. Eller bare bruke tiden til å prate med de som er der. 

Gruer du deg til månedene fram til juni når mange av vennene har reist hjem ? Hva med å kjenne  på at du er den viktigste i livet ditt og  du skuffer deg selv med å bli. Det er ikke greit det heller. 

Nå kan jeg ikke mye om den økonomiske biten av å reise hjem før tiden. Det kan du få hjelp med på Lånekassen. Dersom du velger å avslutte etter ett semester kan du melde i fra om det til Lånekassen på fs.lanekassen.no/adfs/services/trust&goto=http://idporten.difi.no/opensso/SSORedirect/metaAlias/norge.no/idp4?ReqID%3Did-9ede33cb-cfc8-4f84-9713-ec31e2c96503%26index%3Dnull%26acsURL%3D%26spEntityID%3Dhttp://fs.lanekassen.no/adfs/services/trust%26binding%3D">Dine sider.

Jeg har lagt med to artikler som jeg tror kan være nyttige å ta en titt på. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flyttet hjemmefra - hjemlengsel?

GHutt ser lei seg ut (colourbox.com)

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

Les mer

Slik får du mest ut av ditt utvekslingsopphold!

Karlsruhe (FOTO: Jochen Mattern)

Sindre Lindheim-Minde er Erasmus-student i Tyskland. Til daglig studerer han bygg- og miljøteknikk ved NTNU i Trondheim. Dette semesteret utveksler han til anerkjente Karlsruher Institut für Technologie, bedre kjent som KIT.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning