Hopp til hovedinnholdet

X`n snakker om meg på en annen måte med venninen. De pulte

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, det med slutt med kjæresten for et par dager siden. Vi hadde gode samtaler og ble vel egentlig ikke helt sikre på om det var ordentlig slutt. Han virka veldig usikker på hva han ville så jeg ga valget til han. Dagen etter altså i over igår, begynte han å si at han savna meg å ville ha meg tilbake. Vi hadde gode samtaler den kvelden og det hørtes ut som han virkelig mente det. Men i går når jeg kom på skola knakk, ei som tror hun er god venn med meg sammen. For han hadde vist vært med hu i over igår også, og han hadde oppført seg helt annerledes mot hu når det gladt meg. Og de hadde endt opp med å pule. Dette ble jeg veldig skuffa over begge to for. Men noe som skuffer meg enda mer er at jeg sier dette til x’en og han forteller meg at det ikke er sant. Jeg sier at jeg vil ha sannheten og at han mister meg vist ikke. Å jeg sliter veldig med å vite hva jeg skal gjøre. Jeg er selvfølgelig sur, men jeg møter x’en i over imorgen, å trenger veldig hjelp med hva jeg skal gjøre:))

Besvart 01.11.2019 13:30
 

Svar

Takk for spørsmålet ditt. 

Det her er ikke lett. Hvem skal du tro på.  Hvis du velger å tro på x`n din. Og det viser seg at hun har snakket sant. Vil du noen gang stole på han igjen?

Hvis du er usikker på hva du skal gjøre så vent til du har fått tenkt grundig gjennom hva du mener er riktig for deg. Hva er best for deg, er det noe annet en han vil så vær snill mot deg selv. Du er den viktigste i ditt liv. 

Trenger du noen å lufte tankene med kan du snakke med helsesykepleier på skolen du går eller ringe anonymt til

 Røde Kors hjelpetelefon for barn og ungdom, tlf: 800 33 321 her møter du voksne som har tid og lyst til å lytte og snakke med deg, helt anonymt. De som svarer på telefonen er vant til å snakke med barn og unge. Du kan snakke med hjelpetelefonen om alt, enten du er glad, trist, redd, lurer på noe eller du trenger hjelp. Åpnet hver mandag til fredag kl 14.00-20.00. Du kan også ta kontakt over nett. Nettside: www.korspahalsen.no 

Det er ofte lettere å få et annet perspektiv på hendelser når du har fått drøftet det med en voksen i en samtale.

Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning