Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får man seg kjæreste?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en hente på 16 år. Jeg har bare hat guttekjærester. Og har hatt sex med de og. Jeg tenner på gutter og blir tiltrukket av dem og. Men jeg blir også tiltrukket av jenter. Så jeg er bifil. Jeg har lyst på en jente kjæreste. Men skjønner ikke hvordan jeg skal finne det, kjenner ingen som er lesbiske. Og i tillegg lurer jeg på om det stemmer at alle lesbiske er maskuline. Jeg selv er feminin. Og jeg har lyst på en kjæreste som også er det. Men jeg har hørt at lesbiske jenter ofte er maskuline, har kort hår og ganske guttete stil generelt. Stemmer det? Og hvordan kan jeg finne kjæreste?

Besvart 07.11.2019 20:17
 

Svar
Hei jente 16 år!

Så hyggelig at du skriver til oss, det er veldig modig gjort :) 

For det første så vil jeg si til deg at det er helt normalt og kjenne på disse følelsene du kjenner på og det er ingen ting feil med det! 

Jeg forstår veldig godt at du har lyst på en kjæreste, men samtidig at du er usikker på hvordan du finner det! Om du ikke kjenner andre som er lesbiske så så skjønner jeg det er vanskelig å få seg kjæreste. Det finnes flere måter å møte andre skeive på. Skeiv Ungdom er en arena hvor du kan møte andre skeive ungdommer og finne på ulike aktiviteter! 

Det finnes også en faceboook gruppe som heter "Skeive ungdommer 13-25", som er lukket og ingen andre kan se innholdet bortsett fra gruppens medlemmer.  Den er veldig fin og jeg har mange gode erfaring rundt denne siden, så ta en titt der :) 

Når det kommer til spørsmålet ditt om alle lesbiske er maskuline så er det ikke det. Jeg kjenner flere lesbiske om er feminine og ikke kler seg guttete! Så det finnes ingen fasit svar på hvordan lesbiske ser ut :) 

Håper dette var til hjelp for deg! Hvis du trenger å snakke med noen så er du mer en velkommen til å chatte anonymt med oss på Youchat :) Alle vi som jobber der er skeive og er vant til spørsmål som dette! :) 

Vi heier på deg!  

Hilsen Youchat i samarbeid med ung. 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv