Hopp til hovedinnholdet

Har jeg ødelagt tilliten til kjæresten?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Jeg har vært i et forhold med en fyr i et halvt år.Vi har hatt det supert og jeg er veldig glad i han.Denne helgen gikk vi ut sammen på nattklubb og jeg drakk kanskje mer enn jeg burde.På dansegulvet endte jeg opp med å danse med en annen fyr mens typen tok en pause.Denne fyren ble litt for touchy og intim og jeg gikk vekk så fort jeg merket det.Men det tok litt tid før jeg innså at det var det som skjedde og typen påstår at han merket at han tok på meg lenge før jeg gikk og at det så ut som jeg likte det.Dette er selvfølgelig en misforståelse og vi har snakket mye om det.Det går greit nok med oss, men jeg vet at jeg har ødelagt litt av hans tillitt til meg og jeg vet ikke hva jeg skal si (enn unnskyld en million ganger) og gjøre for at tillitten skal bygges opp igjen mellom oss.Vi tenker mye på det og han nevner at han er redd for at det skal skje igjen selv om jeg lover at det ikke vil det og sier at det ikke var meningen og selv om jeg angrer veldig på at jeg lot det gå så langt.

Besvart 05.11.2019 20:27
 

Svar
Hei

Så godt å høre at det går greit med dere to nå og at dere har snakket om det som skjedde.

Er det ikke slik at vi kan gjøre noe dumt alle sammen? I et parforhold bør det  være rom for at man kan tråkke feil.

Du hadde drukket, stemningen var god og hemninger forsvant. Ikke så uvanlig at sånt skjer. Det som skjedde var imidlertid ikke greit, noe du har innrømmet overfor kjæresten din og bedt om unnskyldning for mange ganger. Du ser også at tilliten hans til deg har fått seg en knekk.

Men når du da har bedt om unnskyldning, så bør han kunne legge dette bak seg og se framover.

Du lurer på hva du kan gjøre for å bygge opp hans tillit til deg igjen.

Kan hende dere kan oppsøke en lignende situasjon om ikke så lenge, hvor du kan bevise for kjæresten din at du ikke lar dette skje igjen?

Ønsker dere masse lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning