Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men han er ikke bra for meg.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg har vært forelsket i en gutt jeg vet ikke er bra for meg.Vi holdt på for ca1 år siden men var veldig ustabil og kunne ikke holde avtaler. Helgen etter vi var sammen var han med en anne jente.jeg ble veldig lei meg.Jeg slettet han fra alle sosiale medier og såg han ikke på flere mnd men tenkte på han veldig ofte.Men til slutt godtok jeg bare at han ikke likte meg på den måten lengre og kom meg videre. Men i sommer var vi sammen igjen og hadde sex og jeg brydde meg egnt ikke noe særlig etter den gangen og tenkte ikke mer på han.Men i det siste er det kun han jeg tenker på og hvorfor det gikk galt om det var noe jeg gjorde. Jeg stalker han hele tiden på sosiale medier og har hørt han er med en ny jente igjen som er mye yngre enn han.Men jeg gjorde en veldig dum ting i fylla.Jeg lagte en fake snapchatkonto med et annet navn for å finne ut om han hadde kjæreste.Han addet meg men jeg er nå redd han vet det var meg siden jeg koblet med tlf nummere.om han spør om det var meg hva ska jeg si

Besvart 08.11.2019 14:37
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig for deg. Slik jeg forstår deg var det noe mellom dere før, men det er over nå? Du liker han fortsatt og er nysgjerrig på om han har funnet noe andre. Det virker for meg som om du ikke tror han er bra for deg, men at det allikevel er vanskelig å glemme han. Det er ikke noe rart i det, og vi bestemmer ikke alltid hvem vi forelsker oss i. Jeg tror det kan være godt for deg å komme deg videre, og se om du klarer å tenke på noe annet. Jeg legger ved en artikkel du kan ta en titt på. Husk at det blir bedre med tiden, og at det er viktig å gi seg selv tid. 

Når det kommer til snapchat-kontoen tror jeg du skal tenke at det ikke er så mye du kan gjøre med det akkurat nå. Jeg vet ikke om han kan finne ut av at det var deg eller ikke, men det kan du heller ikke kontrollere. Hvis han mot formodning skulle finne ut av det, tror jeg det skal gå fint det også. Ta tiden til hjelp og snakk gjerne med noen du stoler på om det som er vanskelig. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse