Hopp til hovedinnholdet

Irriterer meg over at kjæresten ikke er aktiv på mobilen

Jente 16 år
 

Spørsmål

Så, jeg er en 16 år gammel jente som er i ett forhold hvor jeg ikke klarer å stole 100% på han. Jeg vet han ikke gjør noe men når han er full kan ting skje. Men det er ikke spørsmålet. Jeg irriterer meg over ting. Som: -at han ikke har vært aktiv på flere timer på snapp. - at jeg ikke får svar når jeg ringer eller sender melding hver gang eller med en gang. Og masse innenfor dette.... Det er ikke sånn det skal være, tips?

Besvart 06.11.2019 11:13
 

Svar
Hei


Jeg forstår at dette kan være utrolig frustrerende. Først og fremst tenker jeg at det kan være lurt å snu dette til noe positivt. Selv om han ikke er like tilgjengelig viser det jo at han har et aktivt liv "utenfor mobilen" og at han har andre interesser han heller ønsker å drive med. Dette er jo egentlig veldig positivt:) Det behøver jo ikke å si noe om hva han føler for deg eller forholdet. Noen folk er rett og slett ikke så mye på mobilen. Jeg forstår likevel utrolig godt at det kan bli veldig kjipt for deg som aldri får kontakt med ham.

Jeg tror det kan være lurt å snakke med kjæresten om dette. Du kan nok ikke forvente at han skal være kjempeaktiv på snap osv, men bare det å ha på lyd på mobilen slik at han får svart når du ringer kan være til utrolig stor hjelp!

Det kan nok også hjelpe at du holder deg aktiv og ikke er så mye på mobilen. Da vil du jo heller ikke tenke så mye over at han ikke svarer med én gang. Dere kan jo f.eks bli enige om at dere i hvert fall skal snakkes på kvelden eller avtale tidspunkt hvor dere kan ringes. Så er du sikker på at dere får pratet i løpet av dagen:) Så får resten bare være en bonus:)

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sjalu på tidligere partnere?

En jente sitter på gulvet og ser trist ut, mens hun holder den ene hånden i håret sitt. (www.colourbox.com)

Det å bli sammen med noen er spennende og fylt med mange gode følelser. Etterhvert som man blir bedre kjent kan det likevel dukke opp informasjon om partneren som det er vanskelig å takle.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Selvtillit og selvfølelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om selvtillit og selvfølelse