Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få han til å like meg igjen?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, dette høres sikkert kjemperart ut, men trenger et helt ærlig svar. Jeg er overtroisk og tror på djevelens øye og det blå øyet. Jeg tror bestevennen min har det, uten at hun vet om det. For siden 8. klasse har jeg hatt flere forhold med gutter og hver gang jeg har fortalt henne om forholdet, har guttene holdt seg unna meg, og forholdet ble ødelagt. Hun har depresjon osv så vet ikke om det har noe å si. Jeg er dødsforelsket i en gutt nå og jeg gjorde feilen ved å si det til henne, gutten har trekt seg tilbake nå. Hvordan skal jeg få han interresert igjen? og hvordan kan hun bli kvitt djevelens øye? Tror dere at det er tilfeldig at alle guttene jeg har holdt på med har trekt seg unna etter at jeg har sagt det til venninna mi? Trenger svar asap.

Besvart 06.11.2019 11:31
 

Svar
Hei


Her tenker jeg at det er lurt å gå rett til gutten og høre hva som skjer. Kanskje han kan hjelpe deg med å forstå hvorfor han oppfører seg på denne måten og om det har skjedd noe som gjør at han har trukket seg unna. Det kan godt være at det er en helt logisk forklaring:)

Prøv å ikke la deg spore av selv om han har trukket seg unna. Hvis han pleide å like deg er det fortsatt en sjanse for at han kan like deg igjen. Hvis frem dine gode egenskaper og ikke vær redd for å vise at du er interessert. Kanskje han bare er redd for å ta initiativ før han vet om du liker ham?

Når det gjelder djevelens øye, er det nok vanskelig for deg å gjøre noe med dette. Det er jo ikke sikkert at venninnen din tror på det eller ønsker å gjøre noe spesielt. Jeg tenker likevel at hun behøver å få hjelp med depresjonen sin. Det er ikke bare ditt ansvar og det påvirker vennskapet deres så lenge hun ikke har det bra med seg selv. Prøv å oppmuntre henne til å søke profesjonell hjelp!:)

Det kan godt være en tilfeldighet at guttene har trukket seg unna, men det kommer jo selvfølgelig an på hva man tror på. Det kan virke rart og forbausende at det er tilfeldig, men samtidig er det fullt mulig. Det kan jo være mange andre grunner til at det ikke fungerte. Men jeg forstår godt at du synes det kan være mistenksomt!

Masse lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Slik er du en god venn

To venninner på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse