Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sammen med en gutt, men vet ikke om jeg vil være det

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har vært forelsket i en gutt som gikk i klassen min på barneskolen. Så kom vi i klasse på ungdomsskolen og! Jeg ble jo så klart kjempeglad, men jeg har ikke turt å spør han før i går! Han sa ja og nå er vi sammen, men plutselig vil jeg ikke være sammen med han lenger. Jeg skjønner det ikke, men jeg føler bare at det ikke funker. Vi har bare vært sammen i en dag, så jeg føller at jeg bør prøve litt til, men det er vanskelig. Hva skal jeg gjøre?? Vi har forresten bestemt oss for å holde det hemmelig. Hilsen Meg

Besvart 07.11.2019 19:16
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du har fått deg kjæreste! Det er jo noe veldig mange synes er koselig fra første stund, men det er heller ikke uvanlig å kjenne på de følelsene og tankene du har. I starten kan ting føles litt anstrengt, kleint, usikkert og stressende for alle. 

Mitt beste tips da er å puste og prøve å ikke overtenke altfor mye. Å gi det litt mer tid enn en dag er en god start. Prøv og ikke tenk så mye på at dere er i et forhold hvor dere gjøre ting på en bestemt måte.

Fokuser på å ha det hyggelig på deres måte, med tingene dere liker i det tempoet dere er komfortable med.

Snakk gjerne med en venn om det her. Han eller hun vil mest sannsynlig kunne hjelpe deg, og gi deg gode råd og tips.

Hvis det mot formodning ikke skulle endre seg etter en tid, burde du snakke med kjæresten din og fortelle hvordan du har det. Da kan dere sammen finne ut av hvordan dere løser det best mulig. Det betyr ikke automatisk at dere må slå opp.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse