Hopp til hovedinnholdet

Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Halla! Jeg føler at jeg og jenten som jeg er forelsket i har veldig god kjemi, og jeg tror det er ting som tyder på at hun kanskje liker meg også. Jeg er åpenbart den gutten hun liker best på hele skolen, og jeg merker for hver dag som går at vi passer bedre og bedre sammen. Jeg har hørt at det skjer noe med pupillene når man er forelsket, og jeg har sett at pupillene hennes blir annerledes når hun ser på meg. Hva betyr alt dette tro? Nærmer det seg et forhold kanskje? Vi har aldri klint elsn, men vi har begynt å småflørte med tiden.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun liker deg, og det at dere flørter er jo også et tegn på dette. Hvis dere begge liker hverandre kan det hende det nærmer seg et forhold, men ofte må én ta det første steget for at dette skal skje. Du kan for eksempel flørte enda mer med henne og se hvordan hun reagerer på det, spørre om hun vil finne på noe med deg eller fortelle at du liker henne og spørre hva hun tenker om det. Jeg legger ved noen artikler som kan være til god hjelp. Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no


 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking