Hopp til hovedinnholdet

 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg er kjempe forelsket i en gutt i parallellklassen. Vi kjenner ikke hverandre sånn supergodt. Hver gang vi snakker sammen føler jeg at alt jeg sier bare blir feil. Føler ikke helt at jeg vet hva jeg kan snakke med han om. I det siste har vi flørta litt ekstra. Jeg blir kjempe glad inni meg hver gang han sender meg ett av sine fantastiske smil. Problemet er bare at jeg ikke vet om han liker meg. Hvordan kan jeg bli bedre kjent med han? hva skal vi snakke om? Hvordan vet jeg om han liker meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelder hva dere skal snakke om og hvordan dere skal bli bedre kjent så er dette et velkjent problem dersom man ikke kjenner hverandre så alt for godt fra før. Vi har derfor en artikkel med tips til hva man kan snakke om med en man ikke kjenner ut og inn fra før. Den heter "Hva skal vi snakke om?". Les denne for mange gode tips! Mye handler om å vise interesse for den han er og lignende. Vet du ikke så mye om han er det mye dere kan snakke om. Hva liker han å gjøre på fritiden? Hva slags musikk liker han? Etter hvert blir det lettere å ha lengere samtaler. Jeg foreslår at du da spør han om dere skal finne på noe en dag. Dette er en god metode for å bli enda bedre kjent.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse