Hopp til hovedinnholdet

Jente 20 år som føler jeg mobbet av sin far. ønsker å flytte ut men er usikker på hva hun skal gjøre.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har i ca 3 år nå følt at pappaen min mobber og rakker ned på meg flere ganger daglig. Det går veldig mye ut på det ytre, hvordan jeg ser ut og på yrke/jobb. Ingenting er bra nok. Sier jeg ifra ler han bare, høyt og latterlig gjør meg. Samme når mamma "kjefter" på han for at jeg blir lei meg, da ler han også bare. Han har aldri sagt unnskyld for noe som helst, og har flere ganger tatt opp pinglige ting og driti meg ut i store sammenkomster som familiebursdager osv. Nå har jeg kommet til det stadige at jeg ikke føler meg bra nok, at jeg ikke kan vente med å flytte, at jeg vil forsvinne, dø. Og det skremmer meg. Så jeg spørr om dere har noen råd? Skal/kan jeg søke psykolog? Eller bare vente til jeg flytter så tar jeg den "psykiske" avstanden jeg selv vil ha også? Mvh sliten jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du tar kontakt med ung.no. Du fortelelr at du er 20 år og din far har mobbet og trakasert deg i ca 3 år. Du har tatt dette opp med din mor. Hun tar dette opp med din far men han respekterer ikke henne heller. 

Dette høres ikke noe greit ut for hverken e eller din mor. Du er 20 år så du har mulighet til å flytte ut hvis du ønsker dette. Jeg anbefaller deg å ta kontakt med nærmeste familievernkontor hvor det er terapeuter som kan hjelpe deg til å snakke om dette. Det er et gratis tilbud og det er godt kvalifiserte personer som arbeider denne type problematikk. Du kan også invitere med deg din mor hvis du ønsker det.

Lykke til!

Hilsen Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie