Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg klare å døgne?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på en ting og det er at i morgen så skal jeg døgne men jeg har aldri gjort det før.. Hvordan skal jeg klare det?? Jeg blir så fort trøtt og det er dumt hvist man vil være våken med vennene sine... Hilsen en nysgjerrig jente.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg vil bare minne om at vi lover svar her på ung.no innen 7 dager. Vanligvis går det fortere enn det, men det er sjelden at vi klarer å svare deg i løpet av dagen da vi får inn veldig mange spørsmål. 

De aller fleste blir trøtt på kvelden og synes det er vanskelig å døgne, men når man har kommet over den verste trøttheten så går det som oftest over for en stund. Det er heldigvis ikke slik at det er vanskeligere for deg enn noen andre! Vennene dine blir nok minst like trøtt som deg, men når man er sammen med venner og gjør noe gøy så går det etter hvert over til at man blir "overtrøtt" og litt hyper i stedet for å være bare trøtt. Ofte drikker man brus og spiser godteri slik at man får mer energi for en kort stund. Noen velger å drikke energidrikker som Red Bull eller kaffe, men dette er også energi som varer i en kort stund før man blir sliten. 

Jeg håper du hadde det gøy sammen med vennene dine og at døgningen gikk bra!

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap