Hopp til hovedinnholdet

Vil vise søsteren min hvor mye hun betyr for meg

Jente 20 år
 

Spørsmål

jeg har verdens beste søster som jeg er kjempe glad i Hun betyr masse for meg i dag og jeg ønsker så veldig å på en måte vise henne hvor mye hun betyr for meg og at jeg setter så stor pris på å ha en søster som henne,men vet ikke hvordan. Noe tips? Ikke reiser da jeg ikke liker det

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg synes i utgangspunktet ikke at du trenger å gjøre noe for å vise henne hvor mye du setter pris på henne. Ofte er det like bra å bare fortelle det! Sett deg ned, si at du vil fortelle henne noe, og fortell henne hvor mye du setter pris på alt hun gjør for deg og alt hun er for deg. Si at hun er verdens beste storesøster og at du er så glad for at dere har et så godt forhold. Du kan også skrive det i et kort eller et brev! Det tror jeg hun vil bli veldig glad for.

Hvis du absolutt vil gjøre noe så synes jeg du skal prøve å finne på noe som dere to kan gjøre sammen. Det kan være hyggelig å ha en kveld bare dere to søstrene sammen. Det kan være en kveld hjemme hvor dere bare bestemmer dere for å være sammen hele kvelden - lag mat sammen, kjøp inn masse godt eller bak sammen, se på en film eller bare prat med hverandre. Ellers kan du ta henne med på en konsert, dra på en hyttetur, en sykkeltur eller fjelltur eller noe annet. Du kan prøve å være kreativ eller du kan gjøre noe helt enkelt. Uansett hva du gjør så tror jeg du vil klare å vise henne at du setter pris på henne. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie