Hopp til hovedinnholdet

Elsker å skrive historier, men problemet er at jeg finner ikke på noe

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er ei jente på 13 som elsker å skrive historier og sånt Men problemet er at jeg finner ikke på noe For ex. Nå vil jeg skrive en historie og begynner å tenke så ser jeg på himmelen for ex. Ok hoved personen kan bli en... jente fra månen men.....hva skjer da?? Og da bli greia helt ØDELAGT også prøver jeg for eksempel på krim Ok en gutt blir funnet drept på skolen har heter Ummm....Aleksander og murderen kommer til å bli en gutt i klassen som heter andreas Og da blir det sånn...Aleksander ble funnet dødd på skolen, politiet kom og funnet noe som hjelpet dem nå vet de det murderen er andreas Jeg har lest en slik historie der en gutt bli drept av noen andre og disse to setninger er en kort sammendrag men noen forfatere kan få et slik til å Bli en HEL BOK MED NOE OVER 160 SIDE så har jeg prøvd på skrekk det kan bli jente som har en demon bestemor og en dag blir livet hennes ødelagt osv Men noen folk kan bare finne ut noe av ingenting Hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei,

Vi har ingen i redaksjonen som kan gi konkrete tips om hvordan du skal klare å skrive supre historier. Men vi har en artikkel om hvordan du kan skrive noveller, kanskje den kan være til hjelp?

Det er mange som spør oss om hjelp til søk på nettet, så vi har laget en artikkel med tips til hvor du kan finne informasjon og hjelp og ikke minst inspirasjon til å finne på noe å skrive om. Noter deg alt du synes er spennende og begynn tenkingen med hvordan du kan sette dette sammen.

Les artiklene jeg legger ved under svaret, kanskje du kan få noen tips.

Ønsker deg lykke til med skrivingen din, øvelse gjør mester og det er supert at du ønsker det så veldig. 

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Korleis skrive ei novelle

Gutt skriver novelle på pc (colourbox.com)

Synes du det er vanskeleg å skrive noveller? Her kan du lese meir om kjenneteikn ved sjangeren og tips for å komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kultur
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kultur