Hopp til hovedinnholdet

Tips til hva man kan gjøre med venner

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Heisann! Jeg har ei venninne og har veldig lyst til å gjøre noe annet enn å bare sitte å snakke, se filmer osv. Har du noen gode ideer til hva vi kunne gjort? Håper du har noen ideer for jeg er ikke flink til å komme på hva vi skal gjøre sammen :) Takk for svaret jeg får!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner godt at dere har lyst til å finne på noe spennende og noe som ikke bare handler om å sitte hjemme:) Det finnes masse gøy man kan gjøre med venner, så bare fantasien setter grenser her.

Det kan være en idé å ha en liten "brainstorming" hvor dere setter dere ned og setter opp en liste over ting dere kan gjøre sammen. Dermed vil dere alltid ha noe å gå etter når dere vil gjøre noe gøy. Noen forslag kan være: Dra på kino, dra å bade, gå tur, bake, lage mat sammen, dra på shopping, trene sammen/ dra på løpetur, dra ut og spise, spille spill/evt arrangere spillkvelder med flere venner, bowle, gå på café, gjøre veldedighetsarbeid sammen, dra på sykkeltur, gå skitur/ stå på slalom (om vinteren) eller prøve ut hverandres hobbyer:)

Håper dette ga dere noen ideer!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør du på fritiden?

Sommer eller vinter, inne eller ute. Det er nesten ubegrenset hva du kan bruke fritiden din på. Synes du det er vankselig å få tida til å gå, kan du kanskje få noen ideer i tidligere besvarte spørsmål på ung.no?

Les mer

Min fritid: Fotball

Odd-Andre

Odd-André (15) fra Steigen i Nordland kunne vært født med fotballsko på bena. Ung.no har tatt en prat med ham om interessen for fotball.

Les mer

Fair play – sport og idrett til glede for alle

Fair play

Fair play er mer enn gule og røde kort. Fair play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen. Det handler om en likeverdig kamp om seieren, og det handler om å gratulere vinneren.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap