Hopp til hovedinnholdet

Vi er på en måte fuck friends eller friends with benefits. Er det lov med flere kjærester?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg har noen gode nære gutte venner, som jeg stoler på og som alltid er der for meg. Vi har et litt rart forhold, vi er på en måte fuck friends eller friends with benefits visst du skjønner. På fester og sånn går vi ofte badet, meg og mine 3 nærmeste gutte venner. Jeg lar de klå på meg, for jeg syns jo det er ganske deilig og blir klådd på ahaha.. De har gjort mye rart med meg, men jeg er helt med på det asså! Men jeg begynner og få følelser for dem, tror jeg.. Hver gang de løfter meg opp og "tørrpuler" meg, får jeg sommerfugler i magen, eller når de slår meg på rompa vil jeg at de skal fortsette, eller når de klår på meg, og jeg vil ligge med dem. Spørsmålet mitt er egnt, om det et mulig å være sammen med 3 gutter på samme tid, sånn firkant forhold på en måte? Eller er det helt sært? Jeg vil lissom kline og kysse og ha sex med dem alle sammen.. Jeg mener det helt seriøst, jeg har lurt lenge.. Så setter STOR pris på svar! Tusentakk! -Jente 15, med et litt rart liv :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Aller først vil jeg presisere at det er viktig at alle er med på dette helt uten noe form for press.  I tillegg vil jeg oppfordre dere alle fire til å tenke på om dere syns dette ER helt greit. Guttene syns kanskje det er spennende at du er med på dette når det er helt uten forpliktelse og noe mer.  -Kanskje har noen av dem også litt mer følelser for deg eller en av de andre, -kanskje ikke.  Ville de vært kjærester med deg om du ønsket det?  Sex er jo ikke greit å adskille helt fra følelser, og som du også sier, så kjenner du at dette gjør noe med følelsene dine. Å være kjæreste med flere, er jo ganske uryddig.  Det vil kunne bli mye utfordrende følger av det; sjalusi blant annet.  -Det er vel ikke forbudt i Norge å være kjæreste med flere, men det er forbudt å være gift med flere.  

Du kjenner at du blir ganske kåt av den aktiviteten, og det blir sikkert de også.  Kåthet gjør ofte at man kan gjøre ting man egentlig ikke ellers syns er så lurt og som man angrer på.  Den beste måten å unngå at man gjør det, er å ha tenkt på det på forhånd og bestemme seg for å ta gode valg for seg selv.  -Tror du det er et godt valg for deg, følelsene dine, ryktet ditt, ryktet til guttene og forholdet til disse guttene at dere fortsetter med dette?  Prat gjerne med dem om det og tenk nøye gjennom det selv.  

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap