Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vinne tilbake kjæresten min? 

Jente 18 år
 

Spørsmål

For en ukes tid siden ble jeg og kjæresten min enig om å ta en pause, fordi følelsene hennes ikke er like sterke som de var tidligere. Noen dager etter valgte hun å gjøre det slutt for å få litt mer tid på å finne ut hvorfor følelsene har falt litt fra hverandre. Jeg har fortsatt et håp om at det ordner seg, men er det noe jeg kan gjøre for at hun kanskje får tilbake gnisten uten å klenge for mye på henne og virke masete? Vi har vært sammen i over ett år nå, så jeg skjønner ikke helt hvorfor det er sånn. Vi hadde en del diskusjoner tidligere, og tror det kan være derfor, men det er det godt mulig å gjøre noe med.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er forståelig at dette er en vanskelig situasjon. Med tanke på at hun trenger litt tid til å finne ut av ting anbefaler jeg deg å gi henne litt avstand. Om en liten stund kan du prøve å ta kontakt igjen. Snakk om gode minner dere har sammen, fester dere har vært på, turer dere har gått eller lignende. Gi henne komplimenter, smil mye og prøv å få henne til å le. 

Selv om det er trist er det viktig å være innstilt på at dere ikke blir sammen igjen. Da er det viktig å komme seg videre. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til! 

 

Mvh. ungdomsredaksjonen 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap