Hopp til hovedinnholdet

Pappa liker ikke hunden vår 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hunden min er ca 5 år na en tipse. Alle som moter henne synst at hun er så snill og syns at hun er utrolig flink utenom faren min. Han hater henne hvis hun bjeffer ute blir han helt phyco og skriker på hun som en galning. Vi fekk ho som hvalp frå mor Og far men han sier hele tida at det er mamma sin feil og at ho skulle aldri ha kjøpt hun. Han jobber 2 uker og er heima i 3 og gjør ingenting annet enn a sitte på pc og skrike på hunden, som btw gjør ingenting mens han er på jobb men blir veldi rar og irriterende når han er heima. Korsen kan eg få han til å roe seg ned og skjønne at hunden ikke roer seg ned før han gjør det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Jeg synes du skal snakke med moren din og foreslå at dere alle setter dere ned og snakker om hunden :-) Om faren din skriker og ikke viser hunden noe respekt, så er det ikke så rart at den bjeffer den også. 

Det høres ut som om faren din er litt stressa og kanskje ikke har overskudd til å vise hunden noen oppmerksomhet. Men som sagt så tror jeg dette er noe dere alle må snakke om! :-) 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie