Hopp til hovedinnholdet

Tips til halloweenfest

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg og vennene mine vil ha den sykeste Halloweenfesten, har dere noen tips til hva vi kan gjøre? Ha på oss?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Her gjelder det bare å være kreativ. Om dere vil skille dere ut må dere gjerne finne på ting/kostymer som er litt uvanlige og som ingen andre vil komme til å tenke på. Da kan det f.eks være greit å styre unna de "vanlige" kostymene slik som; heks, pirat, djevel, engel, vampyr osv. Tenk litt utenfor boksen. Det kan f.eks være morsomt om dere samkjører kostymene slik at dere danner en gruppe. Eksempler her kan være: teletubbies, ulike godterityper, karakterer fra en film/bok. Rett og slett noe litt utradisjonelt, men morsomt.

Når det gjelder festen kan det være morsomt å planlegge noen aktiviteter eller ting dere skal gjøre, som gjør festen litt mer uvanlig. Dere kan f.eks lage massevis av ulik mat, med halloweeninspirert tema og få gjestene til å gjette på hva det er / smake på det i blinde. Det er også morsomt om dere har noen kåringer, slik at gjestene blir mer motivert til å bruke tid på kostymet sitt osv. Dere kan gjerne høre litt med de dere skal invitere om hva de synes er en god å idé å gjøre på festen. Det blir ofte mer gøy når alle får være med på å bestemme litt:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Pass ekstra godt på vennene dine på fest!

Kjernekar (kripos.no)

Visste du at 40 % av alle anmeldte voldtekter skjer i forbindelse med inntak av alkohol? Pass på venner og kjente på fest og si ifra når noen mister kontrollen.

Du kan være den som gjør en forskjell.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap