Hopp til hovedinnholdet

Tips til bursdagsfeiring

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg fyller 17 om noen uker, og planla å feire bursdagen min. Jeg har ikke feiret med venner på flere år, men har lyst til å gjøre det igjen i år. Jeg syntes bursdager lett kan bli så kleint, og alt blir så innøvd og lite morsomt. Det er vanskelig å forklare, men jeg trenger noen tips. Både tips til hjemmebursdag, leker og aktiviteter og sånn, og tips til ting å gjøre ute. Hvis vi er ute, enten for å spise eller kino eller noe, skal det helst ikke være så dyrt. Tenkte kanskje å invitere rundt 10 stk. Vil gjøre noe som ikke er barnslig, noe som er gøy, noe alle kommer til å like, sånn at vi alltid har noe å gjøre og ikke bare står der og venter på at noe skal skje. takk for hjelpen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er alltid hyggelig å feire bursdagen sin, men ofte kan en bli så stresset at en glemmer å ha det gøy selv. Jeg tror nok det kan være lurt om du sikter deg inn på å ha en komfortabel feiring med de menneskene du føler deg bra sammen med:)

Om du skal feire hjemme kan det være greit å ha flere alternativer å velge mellom og så kan gjestene få velge det de helst vil gjøre. Du kan f.eks planlegge noen leker,- f.eks skrive ned en personlig ting om seg selv og så skal dere etterpå gjette hvem som skrev lappen ( eller lignende) , det finnes masse å velge mellom. Du kan også legge frem et par filmer du ønsker å se eller rett og slett ha en spillkveld med alias:)

Om dere skal ut, er kino og middag en fin og hyggelig løsning. Da kan du f.eks foreslå at alle betaler for kinoen selv og så spanderer du middagen. Dermed blir det ikke alt for dyrt for deg. Ellers kan det være gøy å dra på megazone/lasertag, bowling eller konsert:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiring!

Jente blåser opp ballong (colour.com)

Du kjenner kriblingen i magen, du blir et år eldre og ønsker å feire den store dagen sammen med gode venner! Men hvem skal du invitere, hva skal dere spise og hva bør du ønske deg?

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap