Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som ligner på gutten jeg likte før, alt er litt forvirrende..

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg liker en i klassen over meg. Jeg gå han ett kjærlighetsbrev, men han av viste meg! Jeg liker han fortsatt men klarer ikke å tenke på at han av viste meg! Men det er en i klassen som er somhan, like langt går som han, lukter likt som han, osv... jeg tror jeg liker han men det vil jeg ikke! Hjelp meg! Vet så snill! Hilsen: Drama loveren.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Når det gjelder følelser, er ikke dette noe vi kan bestemme over selv om vi gjerne skulle ønske det. Det at du er forelsket er naturlig og ikke dumt. Jeg forstår likevel at du synes det er utfordrende, siden den nye gutten ligner litt på han som avviste deg. 

Jeg synes du bør følge følelsene dine, og la deg selv like den nye gutten. Kanskje hjelper det deg med å komme over den andre? Jeg har stor tro på dette. Snakk om følelsene, skriv litt og hold deg i aktivitet. Da blir det lettere å komme seg over han, og gå videre. Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Zelda om forelskelse

Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Forelsket som Zelda og klarer ikke tenke på noe annet? Eller har du ikke kjæreste og er litt miisunnelig? Les mer på emnet "Forelskelse" her på ung.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking