Hopp til hovedinnholdet

Hei. Så fint at du tar kontakt med oss på Kors på halsen. Jeg skjønner godt at du savner byen du har flyttet fra. Livet førendras ganske mye vid en flytt og det tar ofta tid før det føles som att den nye plassen ær "hjemme". Har du fortalt familien din at du savner byen i Nordland som du kommer fra? De kanskje føler detsamma som du. Mitt råd er att prova at snakke med familien din om det du føler. Jeg flyttade fra Sverige til Norge för 1,5 år sedan, og det tog ett år innan jag følte meg hjemme i Norge. Akkurat som du nå skriver at du føler, så savnede jeg å veldig de vennena som jag forlat i Sverige. Så jeg kan virkelig förstå det du føler. Jeg håper at det hjelper att snakke med familien og vennena dina om det. Hvis du vil snakke mer med oss om det så er du velkommen att ta kontakt igen på chat, mail eller ringa oss.  Hilsen, Kors på halsen

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er 13 år har nettopp flyttet fra Nordland til Telemark og jeg savner veldig mye byen jeg flyttet i fra og jeg skulle spørre om dere hadde noe råd sånn at vi kunne flytte hjem der vi kommer fra savner byen veldig mye og alle de gode vennen mine.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Jeg skjønner godt at du savner byen du har flyttet fra. Livet førendras ganske mye vid en flytt og det tar ofta tid før det føles som att den nye plassen ær "hjemme". Har du fortalt familien din at du savner byen i Nordland som du kommer fra? De kanskje føler det samma som du. Mitt råd er att prova at snakke med familien din om det du føler. Jeg flyttade fra Sverige til Norge för 1,5 år sedan, og det tog ett år innan jag følte meg hjemme i Norge. Akkurat som du nå skriver at du føler, så savnede jeg å veldig de vennena som jag forlat i Sverige. Så jeg kan virkelig förstå det du nå føler.

Jeg håper at det hjelper att snakke med familien og vennena dina om det.

 

 
Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-22)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flytte hjemmefra