Hopp til hovedinnholdet

Har det ikke bra hjemme - trenger hjelp.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har Det Ikke bra Hjeme Har Problem På skolen Familien min Drar alldri På Ferie Vi Må alltid Gå får det biligste Mora mi skal Alltid Ha skjokoladet. Så i dag Prøvde Jeg og skulke Skolen Og Bare Gå rundt I Mange Forsjellige Buttiker nær Meg Etter ca klokka 22:54 Når Butikken Nesten stenger Så Kommer de In I buttiken og sier at jeg skal Bli Med Hjem Jeg sier Nei! Så handler De Litt Mat cola/bole Til seg selv Etter PÅ Så Stikker De Bare med Bilen Det er ca En halv Kilometer Og gå Hjem I 5- Fryser På Hennene Når Jeg Kommer Hjem er Dåren Lås Så Jeg Krypper Inn Vindue Mitt Og Starter Ovnen og pc Og Skriver til dere Hvor kan Jeg Melde i fra til Barneværene Ikke bare Ji meg link fordig Når jeg KOmmer Inn skjøner Jeg Ikke Hvor Jeg Skal Gå

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

 

Du kan ringe Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111. Da vil vi kunne hjelpe deg med å skrive melding til barnevernet. Vi har åpent alle kvelder og netter, og i helgene har vi åpent hele døgnet. Det er også gratis å ringe oss. Du kan også snakke med lærer eller helsesøster på skolen og få hjelp til å få kontakt med barnevernet der du bor. J Det tror jeg er det letteste. 

Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Jente ringer (foto: 116111.no)

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie