Hopp til hovedinnholdet

Må jeg være med på camp refugee?

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei jeg er jente som skal konformere meg borglig. jeg gruer meg litt egt. jeg gruer meg aller mest til camp reugee. Er det mulig å få fritak hvis man har legeerklæring. jeg har det for skolen. jeg har en skade. jeg trener ikke eller har gym pågrunn av skaden. er det sånn at jeg må bli med, men får fritak fra noen øvelser? jeg får vondt i beina bare av å løpe, sprett, hopping og gåing. Hva hjelper med å være med da. skal jeg overleve en hel natt med smerte i hele kroppen min! kan jeg ikke være med på kruset hvis jeg ikke er med på campen? jeg blir bare sur og trist bare å tenke over det. Hva skal jeg gjøre? Må man dra på campen hvis jeg f.eks hadde influensa og hadde eks fått en legeerklæring?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med de som er kontaktpersoner der du skal konfirmere deg borgerlig. Da kan du få avklart hva som må til for at du skal slippe å være med på camp refugee med bakgrunn i dine helse utfordringer. Kanskje kan de tilpasse noen av øvelsene som er under camp refugee slik at du kan delta på det som er mulig for deg.

Ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster.

I samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Humanistisk konfirmasjon

Humanistisk konfirmasjon (ung.no)

Humanistisk konfirmasjon har blitt ein vanleg måte å konfirmere seg på i Noreg. Du kan tilhøyre alle typar livssyn og likevel velje denne typen konfirmasjon.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfirmasjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfirmasjon