Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg feire bursdag?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har snart bursdag og har ikke annelse på hvordan jeg skal feire eller med hvem. Jeg har alltid feiret med beste venninna mi, men hun har flyttet til Praha. Men jeg vil på en måte ha en litt annerledes bursdag. Ikke svømmebad men noe lignene. Men jeg har ikke noen anning. Null komma nix null null. Jeg vet ikke en gang om jeg bare vil ha jentene eller også guttene. Det er vanskelig å bestemme. Takk på forholden

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du lurer på hvordan du skal feire bursdag. Det er helt naturlig å ville gjøre noe nevneverdig på denne spesielle dagen. Jeg tenker at det er viktig at du koser deg, men også at gjestene dine koser seg. Kanskje du kan snakke med de og høre hva de kunne tenke seg å gjøre? Da vet du at de får en morsom dag de også. 

Videre tenker jeg at det viktigste er at dere er sammen. Kanskje dere kan dra på kino eller ut å spise? Finnes det noe spennende i nærmiljøet ditt? Klatrepark eller noe annet gøy? Tenk på hva du selv kunne tenke deg å bli invitert til. 

Jeg legger ved en nyttig artikkel. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiring!

Jente blåser opp ballong (colour.com)

Du kjenner kriblingen i magen, du blir et år eldre og ønsker å feire den store dagen sammen med gode venner! Men hvem skal du invitere, hva skal dere spise og hva bør du ønske deg?

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap