Hopp til hovedinnholdet

hun vil ikke snakke med meg lenger. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg og ei jente var gode venner og vi ble kjent for 9månd siden. Vi snakket masse fordi det var spennende,men nå de siste ukene snakker vi nesten ikke. Grunnen er at hu plutselig sa til meg en gang at jeg var plagsom og hu jeg snakka mye. Jeg ble stressa når hu sa det så jeg spørte hvorfor og alt det. Hu sa at hu bare ikke orker og det er ingen grunn,men hu snakker med så mange andre så velger hu akkurat meg. Jeg syns jeg har hatt masse uflaks i livet og blir lei meg hver gang jeg tenker at vi ikke snakker sammen mer. Jeg føler kanskje jeg har vært en dårlig person eller om hu har hørt noe negativt bak meg. Har sagt unnskyld og bedt om tilgivelse,hu aksepterete det og sa det går fint. Men fortsatt så snakker vi ikke ordentlig. Hu smiler og hilser på skolen når hu ser meg men ikke noe mer. Hvis hu evt fortsetter sånn tror dere at det hjelper hvis jeg sletter hu alle steder på sosiale medier? Elsker hu veldig som venn og vil aldri miste hu,har sagt det til hu også. Trenger virkelig hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Noen ganger vokser man fra hverandre. Og det er ikke så mye å gjøre med det. Men om du virkelig vil prøve å redde vennskapet deres synes jeg ihvertfall ikke at du skal blokke henne på alle sosiale medier. Du kan heller høre på det hun har fortalt deg, og kanskje bli litt bedre på f eks ikke være så innpå hele tiden? (Ettersom hun sa at du var plagsom). Gi henne litt tid og vis at du har vokst litt. Kanskje hun skjønner hva hun hår glipp av da? Men jeg synes absolutt ikke at du burde blokke henne. Det kan virke litt barnslig fra din side. Jeg legger ved en artikkel som du kan se på. Håper dette var litt til hjelp. Lykke til:)


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap