Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har aldri tid til meg, og svarer sent på meldinger og vil ikke snakke med meg. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg vet ikke hvilken tema dette skal gå på . Men kjærsten min Forstår ikke meg han har aldri tid til meg men til andre har han kjempe mye tid til og når jeg vil snakke med han så tar det så lange tid til at han svare meg og det synes jeg er litt dumt og vi snakker bare en ganger ca 1/2 uker og jeg synes det er dumt og når jeg prøver å snakke med han om det så vil han ikke snakke om det

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Uff, dette hørtes ikke noe hyggelig ut! Det at han prioriterer andre over deg og ikke vil snakke med deg er ikke noe hyggelig ovenfor deg. Hvis han ikke vil snakke med deg om dette og bare trekker seg mer og mer unna så er jo det er dårlig tegn i forhold til forholdet deres fremover. 


Jeg vet ikke hva annet det er å gjøre annet enn å fortsette å prøve å snakke med han om det, helst ansikt til ansikt. Du fortjener å få litt oppklaring i hvorfor han oppfører seg slik. Si at du vil vite hvorfor han er sånn, og at du vil fikse hva enn det er, og at du fortjener å bli behandlet bedre enn du gjør nå. 

Prøv å få til en slik samtale, og prøv å være oppriktig og moden og ålreit når du snakker om dette, så tror jeg dere er på god vei til å løse opp det som er i mellom dere. Kanskje dere ender opp med å slå opp, eller så ender dere opp med å fikse det. Men uansett så er det viktig at dere har en ordentlig prat om dette. Kommunikasjon er kjempe viktig i et forhold. 

Lykke til.

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap