Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne begynne på fotball, men føler meg for gammel og dårlig.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er 15 år gammel og har aldri gått på fotball. Jeg vil veldig gjerne begynne på det, men jeg hører veldig ofte at jeg ikke er god nok, begynner litt for sent osv. Vet dere åssen jeg kan bli god i fotball.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss i Ung. 

Jeg har forståelse for at det kan virke vanskelig å bestemme seg for om du ønsker å begynne på fotball eller ikke, når så mange forteller deg at det ikke er en god idé. Samtidig vil jeg faktisk råde deg til å begynne på fotball! Det er aldri for sent!

Den beste måten å bli god i fotball, er ganske enkelt å begynne på fotball! Om du ikke føler deg god nok for din lokale klubb - start uansett. Det kan hende du blir god temmelig fort, og da spiller det ingen rolle at du ikke var god nok i utgangspunktet. 

Mange klubber tilbyr også 2. og 3. lag. Her kan man øve seg på et lavere nivå, for å bli bedre. Selv om det kanskje virker som alle starter på sin sport på barneskolen, er det ikke sånn. Mange starter på sin sport som 15-åring og senere. 

Hovedpoenget mitt er at du aldri vet før du har prøvd. Om du ønsker å begynne på fotball, så gjør du det! Om du etterhvert finner ut av at fotball ikke er noe for deg, så har du i det minste prøvd. Du vet først når du har prøvd. 

Videre legger jeg ved en artikkel som jeg tror kan være til hjelp.

Jeg ønsker deg masse lykke til og håper dette ordner seg for deg!

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Fotball

Odd-Andre

Odd-André (15) fra Steigen i Nordland kunne vært født med fotballsko på bena. Ung.no har tatt en prat med ham om interessen for fotball.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby