Hopp til hovedinnholdet

Har hatt sex med romkameraten min, hvordan kan ting bli normalt igjen?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg bor i kollektiv sammen med en annen gutt og en jente. Jeg var ute på byen, og møtte han ene jeg bor med. Så førte det ene til det andre og vi hooket litt på byen, for å så dra hjem sammen. Begge var ganske fulle og det endte opp med at vi hadde sex. Jeg er en ganske liberal person når det kommer til sex, og trenger ikke følelser for å ha sex med noen. Men nå er ting veldig kleint, og det er slags "spenning" i luften, og det er vanskelig å late som om ingenting har skjedd (ha blikkontakt osv). Vi omgås hverandre hele tiden siden vi bor sammen, og spesielt når det er en 3 person som ikke vet noe om hva som har skjedd. Har du noen tips? Vil veldig gjerne henge sammen igjen og se på film uten at dette skal henge over oss. Hilsen Jente 20

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

I dette tilfellet vil det nok være best å snakke med han om hva du føler. Vær klar på at du ikke ønsker at noe skal forandre seg og at du vil at ting skal gå tilbake til slik de var. Han vil sikkert det samme! I utgangspunktet blir det jo bare så kleint som man gjør det til selv, så prøv å oppføre deg naturlig rundt han.

Dette vil nok også bli bedre med tiden. Det er er ekstra kleint og ukomfortabelt akkurat nå fordi dere akkurat har hatt sex, men når det har gått litt tid og dere begge har "gått videre", vil nok stemningen bli mye lettere. En idé kan også være å tilbringe mer tid sammen. Når man er mye sammen blir man jo mye mer komfortable med hverandre og man må på en måte "tvinge" den ukomfortable stemningen bort. Jeg skjønner at dette kan være kleint i begynnelsen, men dere må nok bare komme dere gjennom denne første perioden. 

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Forelsket i en venn

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Er du forelsket i noen du allerede er god venn med? Syntes du det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem, eller er du redd for å ødelegge vennskapet?

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Vil du bo i kollektiv?

Bo i kollektiv (colourbox.com)

Å bo i kollektiv er fint for deg som ikke vil bo alene, som vil spare penger og ha det sosialt. Men tenk gjennom dette før du velger hvem du skal bo med.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap