Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir ikke invitert...

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente som sjeldent blir invitert på ting medmindee man må invitere alle og ikke bare noen. Jeg har blitt vandt til å ikke bli invitert på ting kg fester og bursdager.. men det sårer fortsatt! Det starta i 5 klasse nå går jeg i 8. En som starta i klassen dette semesteret har jeg blitt utrolig god venn med og hun skal ha fest som hun planlegger med to andre, hun ene har veldig mye imot meg så jeg er ikke invitert selvom det er u huset til hun gode venninne min liksom. Og jeg vedder på at de bare vil ha fest med hun for at hun skal invitere guttene fra hennes gamle skole som de mener er kjelke oh alt. Og jeg er ikke invitert og liksom noen av guttene i klassen er inviter og ikke jeg!!! Noen ganger har jeg bare lyst til å legge meg ned å gråte til jeg sovner og våkne om noen måneder!!! Hva bør jeg gjøre?? Det er også andre fester og bursdager som jeg ikke har blitt invitert på, jeg blir såå irritert og lei meg selv om jeg kanskje ikke er så god venn med den

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er vanskelig. 

Å bli holdt utenfor er aldri noe gøy, og jeg synes det er bra at du tar problemet på alvor! Ta gjerne en kikk på linkene!

Mitt tips til deg er å snakke med en voksen person om det. Kanskje kan en av foreldrene dine hjelpe deg, eller en voksen på skolen? Det kan også være lurt å ta en ordentlig samtale med vennene dine om dette, sammen med den voksne. Da får du forklart problemet og de vil kanskje forstå at du blir lei deg. 

Husk også at det ikke er noe galt med deg! Dersom vennene dine ikke gjør noe med problemet, ville jeg prøvd å se etter andre og ekte venner! 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ønsker du å være med i den kule gjengen?

Kul gjeng (www.colourbox.com)

Føler du deg litt utenfor iblant? Er du ikke en del av den «kule» gjengen? Skulle du ønske at de kule inkluderte deg oftere?

Frykt ikke! Du er ikke alene. De fleste føler seg iblant litt utenfor. For de fleste er nemlig ikke en del av den kule gjengen.

Skrevet av ungdomsjournalistene Lars Ingar og Dina.

Les mer

8 tips til før og under festen

Et slags vorspiel (colourbox.com)

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap