Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om hun er bifil

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg sa til foreldrene mine at jeg tror jeg er bifil. De var fullt aksepterene og sa det ikke gjorde noe. Jeg angrer på at jeg sa det nå, for det føles så kleint. De er ikke kleine, jeg synes det er kleint. Jeg kan ikke ta tilbake hva jeg sa, men hva skal jeg gjøre? kommer disse følelsene til å gå over? Mvh Jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss på Ung.no

Du forteller at du har sagt til foreldrene dine at du tror du er bifil, og de tok det helt greit.

Det er ikke uvanlig at man er litt usikker på egen legning i ungdomsårene. Følelsene er litt til og fra - og de er vanskelig å tolke.

Du har ikke dårlig tid. Dette må ta den tiden det tar. Er det veldig viktig å måtte definere om man er heterofil, lesbisk eller bifil? Du er et seksuelt vesen, på lik linje med de aller fleste andre. Hvem du forelsker deg i, får tiden vise.

Jeg får en følelse av at det er slik foreldrene dine ser på saken. Du er superheldig som har tolerante og åpen-sinnede foreldre. De er kanskje ikke så opptatt av hvilken kategori du er i, men mere opptatt av at du skal ha det godt.

Legger ved en artikkel som du kan ha nytte av å lese.

Lykke til

 

 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie