Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg fortelle henne at vi fortsatt har sex?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og kjæresten slo opp for ca. 1 mnd siden, og etter det har vi hatt mye kontakt og vi er fortsatt glad i hverandre bare ikke på den måten. Han har gått videre og driver på med en ny jente, det som er greia er at jeg og han har funnet på ting sammen og hatt sex mens han driver på med denne jenta. Jeg har prøvd å si til han at han må fortelle henne det og at dette er helt feil. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, hun jenta virker utrolig koselig og ingen fortjener å bli behandlet på denne måte, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Blir det veldig feil om jeg forteller det til henne? Eller ha burde jeg gjøre? Hilsen oppgitt 15 åring

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Først og fremst kan det nok være lurt å snakke med eksen din igjen. Det er ikke greit at han holder på på denne måten. Få han til å innse dette. Hvis han fortsatt nekter å prate med henne, kan det være lurt om du slutter å ha sex med han. Jeg skjønner at dette er vanskelig, men det vil nok være for alles beste. Det er jo ikke rettferdig overfor deg heller når han egentlig holder på med en annen jente. 

Det er i utgangspunktet ikke ditt ansvar å fortelle denne jenta om hva som foregår. Du kan eventuelt fortelle eksen din at du føler at du burde snakke med denne jenta dersom han ikke gjør det. Da kan det være at han innser alvoret og forstår at han må snakke med denne jenta. Men for å ordne ordentlig opp i situasjonen kan det være lurt om dere slutter å ha sex - i hvert fall inntil han finner ut av hva han vil gjøre med denne nye jenta. 

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Utroskap

utroskap (colourbox.com)

Lurer du på om kjæresten din har vært, eller kanskje er, utro? Eller er det du som har vært utro mot din kjæreste? Og hva ER egentlig utroskap?

Skrevet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene