Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk ståpikk da en jente satt på fanget mitt på fest, er det uvanlig?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Var på fest forrige helg, og en venninne (eller venninne av venninne) satte seg på fanget mitt. Hun hadde på seg en tynn kjole og jeg kunne kjenne kroppen hennes godt og selvfølgelig fikk jeg ufrivillig ståpikk. Hun MÅ ha merket det fordi den holdt på å "sprenge ut av buksa", men hun fortsatte å sitte der og prate etc en god stund. Av og til merket jeg at hun vred seg litt ekstra på pikken min da hun lente seg fremover osv, så hun skulle kanskje "tease" litt? Det var ingen andre som merket noe og det skjedde heller ikke noe mer enn det. Har noen andre jenter her gjort det samme hvis de har sittet på fanget til en med ståpikk? Det er vel bare litt uskyldig flørting?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17!

Takk for spørsmål.

Det du forteller om i spørsmålet, er noe svært mange gutter opplever når de er i puberteten. Penis kan bli stiv av svært lite stimulering, noen ganger blir den stiv uten at en helt forstår hvorfor det skjer. 

Jenter vet om at gutter opplever dette. Noen jenter kan synes det er spennende å merke at en gutt blir tent av en, andre tenker ikke over at det. Andre kan synes det er spennende å flørte, akkurat slik du skriver i spørsmålet ditt. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gutter og puberteten

Gutt i dusken (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap