Hopp til hovedinnholdet

En venninne av meg svarer ikke på meldingene mine.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Vi er en stor vennegjeng, 11 stk. En har vært på utveksling i hele år, og har levd livet der. Hun har hatt det helt fantastisk, men er nå hjemme. Jeg kontaktet henne da hun dro på starten av året, for å ønske henne lykke til, hun svarte ikke. Jeg sende en ny melding da hun kom hjem, ikke noe svar. Det var bekreftet at meldingene var lest. Vi var aldri nære venner, men har snakket og aldri vært uvenner. Vi lo en del før hun dro. Er redd dynamikken i gruppen kan bli ødelagt, da gruppen vår er sammensveiset, og alle har en respekt og kommer overens med hverandre. Hva kan jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er helt normalt at folk man egentlig ikke kjenner så godt, ikke svarer på meldinger de mottar. Det er vanligvis ikke ment for å være frekk eller slem, men heller fordi de ikke mener det er nødvendig å svare. 

Siden vennegjengen din er såpass stor, tviler jeg på at grupper kommer til å splittes/bli ødelagt bare fordi du og den jenta det gjelder ikke har så god kontakt. I en vennegjeng er alle bekjente, men ikke nødvendigvis gode venner med hverandre. Jeg anbefaler deg derfor å ikke bekymre deg for mye over saken, men heller fokusere på å bygge enda sterkere vennskap med de resterende i vennegjengen. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap