Hopp til hovedinnholdet

Har kjærlighetssorg..

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, det var litt vanskelig å velge tema, fordi dere ville ikke svare på Forelskelse, og Sorg/Kriser virka mye verre enn dette Så problemet mitt er at kjæresten min slo opp for cirka 1 måned siden. Siden da har jeg hatt det ekstremt vanskelig, og jeg har kjærlighetsorg. Jeg tenker på ho hver dag! Et annet stort problem er at ho ikke vil snakke med meg om hvorfor ho slo opp! Jeg er også veldig redd for at ho går rundt og sier en stor hemmelighet som jeg sa til ho når vi var sammen, også er jeg redd for at ho går rundt og forteller dritt om meg. Ho og moren har ikke oppført seg fint mot meg heller... Hvordan kan jeg få eksen min til å fortelle om hvorfor ho slo opp?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Brudd med kjæresten er ofte vanskelig. Det er dessverre sånn for mange! Under legger jeg ved en artikkel som kan hjelpe deg med å takle det. Mine tips er å snakke med noen, holde deg i aktivitet og akseptere at det kan ta tid å komme seg over det. 

Du kan nok ikke tvinge henne til å gi deg en grunn til hvorfor hun slo opp. Men, du kan sende en melding og si at du setter pris på om det som er sagt av hemmeligheter blir mellom dere.

Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse