Hopp til hovedinnholdet

Noen gode tips til å gjemme en tungepiercing så folk ikke ser den?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg bare lurte på om dere visste noen bra tricks for å gjemme en tungepiercing så folk ikke ser den så lett når man snakker og sånt? Når jeg er på familie til b.l.a besteforeldre, forekomster og besøk av og til. Så er ikke piercinger så populært, men jeg vil ikke ta ut min bare for en sånn ting. Så flott hvis dere har noen lure tips :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar. 

Jeg har dessverre ingen gode tips til deg når det kommer til dette. Den vil jo antagelig være synlig om du snakker med noen, i alle fall når du har en lengre samtale. 

Jeg tenker at det vil være slitsomt for deg om du må dekke munnen eller la vær å snakke fordi du har en piercing i tungen, og det beste er nok å la vær å bekymre seg så mye over hva andre tenker om det. Dersom du er fornøyd med den så er jo det det viktigste.

Jeg beklager at jeg ikke kunne gi deg bedre tips. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Piercing

Piercing er ikke et nytt fenomen. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie