Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fikse et vennskap jeg tror jeg har ødelagt? Vil ikke mistr han.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på hvordan jeg skal fikse et vennskap jeg tror jeg har ødelagt. Jeg var veldig god venn med en gutt, så var vi ute sammen, og drakk med noen kompiser. Vi endte opp alene den kvelden, og jeg fortalte ham at jeg hadde følelser for ham, vi endte opp med å hooke(bare klining, no sex). Han likte meg før, men ikke nå lenger. Det har blitt kleint mellom oss, og jeg tror d r fordi han stresser over at jeg liker ham elns. Hva skal jeg gjøre? Vil ikke miste en god venn.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Er dere gode venner så vær ærlig og forklar han at du fortsatt ønsker han som en venn. At det dere gjorde ikke skal gjenta seg. Vennskapet med han er for  viktig for deg. 
Da har du forklart hvordan du har det. Så blir det opp til han hva han vil gjøre. Det han kommer fram til er det viktig at du har respekt for. Du kan og diskutere med helsesøster på skolen ditt problem. 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap