Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan skaffe meg kjæreste?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg har så fryktelig lyst på en kjæreste! Jeg er dessuten skikkelig seksuelt frustrert og er fullstendig lei av porno. Men problemet er egentlig at jeg har så spesiell kombinasjon av interesser. Jeg liker liksom Anime og norsk politikk, litteratur frå 1800-talet og Elder Scrolls, alt på en gang! Jeg føler at min kombinasjon av interesser er så pass uvanlig at jeg sliter med å finne en partner som liker de samme tingene som meg. Har dere noen tips til hvordan jeg kan skaffe meg en kjæreste?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så bra at du har interesser, kjenner på seksuell lyst og lyst til å få deg kjæreste. Først vil jeg nevne at det er vanlig at kjærester har ulike hobbyer og interesser. 

Prøv å være interessert og bli kjent med andre som person, og tenk at ulike interesser kan være fint og spennende. Du kan kanskje treffe andre som har samme interesser som deg der du liker å være? Men prøv først og fremst å bli kjent med andre. Ulike typer mennesker.

Med tanke på at du er sexfrustrert kan det hjelpe noe å tilfredsstille seg selv. Noen onanerer hver dag og flere ganger til dagen i perioder når de er seksuelt frustrerte. Det kan være et vanskelig utgangspunkt å starte med et seksuelt forhold og se om man blir kjærester etterhvert. Prøv å bli kjent med andre, vær hyggelig og imøtekommende med de du treffer. Så kanskje du opplever at noen blir interessert i deg?

Se også tips i vedlagte artikler. Hvis du ikke finner ut av dette selv kan det være lurt å snakke med noen. Du kan oppsøke helsestasjon for ungdom og få en prat om dette du tar opp. Det er et gratis helsetilbud for ungdom i din alder.

Lykke til videre.

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Føler du deg litt annerledes?

Jente (colourbox.com)

Det kan være vanskelig å finne fram til sin egen personlige stil, samtidig som det kan være tøft å tørre å ha en egen stil og egne interesser. Det å ha en personlig stil handler om å tørre å stå for de valgene man tar og de interessene man har. Det handler om å vise hvem man er og å være komfortabel med seg selv.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Lei av onaneringen?

Dorull (colourbox.com)

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse